Woonverzekering Ravenswoud Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,45 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Via deze pagina vind je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Ravenswoud. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals Generali en Independer die schade door bijvoorbeeld water, vandalisme, inbraak, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Ravenswoud april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is o.a. water, vandalisme, brand, diefstal, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan de keuken. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals verlichting en strijkbout? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Ravenswoud? Start meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren + Nederlanden van Nu werken met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Ouwster-Nijega verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ravenswoud


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Ooststellingwerf? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn verzekerd. Hierdoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als waterschade en olie. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of keukenbrand? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Ravenswoud is niet leuk, maar kan gebeuren. De Bulgaarse methode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis gaat middels de opstal, en gestolen spullen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine en een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van hemelwater schade. In de regel wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. Doorgaans gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoog eigen risico tot wel €475.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Ravenswoud
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier vind je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Ravenswoud moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Ravenswoud

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Ravenswoud aanvullen met een paar interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop tref jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Nijlande afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen aan te raden. Deze mogelijke polis verzekert bij gebroken glas. Tip: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een smartphone of jouw golfspullen. Let op oververzekering: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Ravenswoud

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas en ook ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.100.000 tot zo’n €4.300.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Huis In Eén Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Ravenswoud
De module rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan een product dat je gekocht hebt of conflict bij aankoop huis. Hierbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf zo’n €32,55 tot en met €32,80 p/maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Ravenswoud online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering