Woonverzekering Hoogenweg Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €6,50 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Hoogenweg. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle grote bedrijven waaronder De Goudse en ZLM die schade door o.a. brand, bliksem, vandalisme, water dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hoogenweg juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld storm, brand, vandalisme, inbraak, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan meubels. Onder inboedel verstaan we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als oven en speelgoed? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Hoogenweg? Open à la minute’de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bruns ten Brink en OHRA hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Hensbroek verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-hoogenweg


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hardenberg? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en vandalisme. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Hoogenweg kan zomaar gebeuren. De takjesmethode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. Jouw schade n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, en gestolen spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag of het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is schade aan het dak. Normaliter wordt deze schade gedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan ondervinden we een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. Vaak is het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoog eigen risico die oploopt tot €500.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoogenweg
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Op deze pagina tref je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw woning in Hoogenweg moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hoogenweg

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Hoogenweg complementeren met diverse handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna check jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Geulle afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen aan te raden. Deze extra verzekering staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: een mooie spiegel en iPads tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Uiteraard wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een fotocamera en een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb je al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hoogenweg

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte vaas en ook ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.050.000 tot zo’n €4.050.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,80 (per maand). Check ook FBTO dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hoogenweg
De module rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erfenis of geschil met een verzekeraar. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf circa €33,30 tot en met €32,75 p/maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hoogenweg voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering