Woonverzekering Soesterberg Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Soesterberg. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle populaire verzekeraars zoals BLG wonen en Interpolis die schade als gevolg van inbraak, brand, bliksem, storm vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Soesterberg mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door storm, water, inbraak, diefstal, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om gestolen sieraden. De definitie van inboedel is alle spullen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als tafelkleden en (elektrische) dekens? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Soesterberg? Open vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Delta Lloyd + Polis Direct werken met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Schouwerzijl verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-soesterberg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Soest? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inbegrepen. Hierdoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. bliksem en poging tot inbraak. Via een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of brandstichting? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Soesterberg kan iedereen gebeuren. Flipperen of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade vanwege diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningloopt met de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval / lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn een opbollende vloer. Meestal worden de kosten betaald door de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Je kunt denken aan schade aan het dak. Vaak betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot circa €580.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Soesterberg
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hieronder bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen het huis in Soesterberg eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Soesterberg

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Soesterberg uitbreiden met extra nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand lees jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Poeldijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval geen gek idee. Deze extra polis verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: aquaria, spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spelcomputer en gitaar. Let op oververzekering: misschien hebben jullie al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Soesterberg

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere een kapotte laptop en het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een dekking van €1.200.000 tot zo’n €3.550.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is beschikbaar vanaf €2,50 (per maand). Check ook Allianz.

Rechtsbijstandverzekering Soesterberg
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld arbeidsconflicten & geschil m.b.t. pensioen. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Module werk (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €25,65 tot wel €30,95 p/maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Soesterberg voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering