Woonverzekering Poeldijk Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €4,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Poeldijk. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire verzekeraars als EAG Assuradeuren en OHRA die schade door o.a. storm, bliksem, inbraak, brand vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Poeldijk juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is onder andere diefstal, inbraak, water, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan contant geld en waardebonnen. Onder inboedel verstaan we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals muziekinstrumenten en zonnebank? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Poeldijk? Begin direct met à la minute’de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Bruns ten Brink en nowGo hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Oude Niedorp verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-poeldijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Westland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. brand of roet. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een kapotte föhn? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Poeldijk is altijd een risico. De afbreekmethode of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde zaken lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming en een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als vochtplekken op de buur. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Denk maar aan een kapotte regengoot. Meestal is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot wel €695.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Poeldijk
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Op deze pagina bekijk je meer informatie. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Poeldijk zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die in lijn zijn met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Poeldijk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt de woonverzekering in Poeldijk completer maken met een aantal praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Nieuwkuijk afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval vaak interessant. Deze unieke zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: een mooie spiegel en iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een iPad + viool. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Poeldijk

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte vaas en medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen vanaf €1.500.000 tot zo’n €4.000.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,60 p/maand. Ga verder naar Aanvullende verzekering.

Rechtsbijstandverzekering Poeldijk
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. geschil met school van de kinderen & als je iets overkomt in het verkeer. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Module Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand schommelen enorm (beginnend bij €38,15 tot en met €34,50 p/maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Poeldijk op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering