Woonverzekering Putten Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze website achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Putten. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars als Ditzo en Independer die schade zoals bliksem, brand, storm, water afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Putten mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld water, vandalisme, inbraak, storm, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een stukke televisie. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals bestek of tassen? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Putten? Open vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als HEMA of Independer hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Oudenhoorn verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-putten


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Putten? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als waterschade en omvallen van bomen. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of vlam in de pan? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Putten kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost n.a.v. inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een kapotte droger. In veel gevallen wordt dit afgedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw condities van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Doorgaans betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €320.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Putten
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hierna stuit je op een handig stappenplan. Verzeker à la minute de woning in Putten eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Putten

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: men mag deze woonverzekering in Putten uitbreiden met additionele handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Nijbroek afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze additionele verzekering staat garant bij gebroken glas. Advies: een mooie spiegel en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een smartphone + jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Putten

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Denk dan aan kapotte apparatuur & fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan garant voor een flink bedrag, van €1.050.000 tot wel €2.650.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook Avéro Achmea.

Rechtsbijstandverzekering Putten
De rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschillen binnen de familie & geschillen met de buren. Dan is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand lopen sterk uiteen (beginnend bij €36,90 tot en met €34,45 p/maand in mei 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Putten online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering