Woonverzekering Heerle Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €9,20 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze website vind je de beste woonverzekering voor bewoners van Heerle. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle populaire bedrijven als Bruns ten Brink en Reaal die schade door o.a. water, inbraak, brand, bliksem verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Heerle juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, brand, storm, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan elektrische apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als afwasmachine en hobby-artikelen? Op dit gebied zijn er 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Heerle? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zie je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Ditzo en InShared bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Haaren verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-heerle


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Roosendaal? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als blikseminslag of olie. Meer zekerheid? Met een all-risk polisheb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een defect strijkapparaat? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Heerle is altijd een risico. Gaatjes boren of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen spullen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de laatste polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €485.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Heerle
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hierna stuit je op een handig stappenplan. Verzeker jouw de woning in Heerle zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Heerle

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Heerle nog persoonlijker maken met diverse interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna bekijk je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Empe afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele zekerheid staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: spiegels en tablets tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een mobiele telefoon of een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Heerle

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere een deuk in de auto + kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.050.000 tot €4.300.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook Verzekeruzelf.nl afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Heerle
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan pensioenuitkering en conflict met een automobilist. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere varianten.

 • Consument (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Module Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies verschillen enorm (vanaf €36,15 oplopend tot €28,05 p/maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Heerle afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?