Woonverzekering De Schiphorst Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €5,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor jouw woning in De Schiphorst. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle erkende verzekeraars als bijv. ASR Verzekeringen en Klaverblad die schade door bijvoorbeeld brand, bliksem, inbraak, storm vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in De Schiphorst juni 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door diefstal, storm, brand, inbraak, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan je smartphone. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als kookboeken en toiletartikelen? We onderscheiden 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering De Schiphorst? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer en ZLM werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Burgerbrug verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-de-schiphorst


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Meppel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schade als schade door wateroverlast en smeltschade. Via een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in De Schiphorst is altijd een risico. Insluipen of hengelen, het kan op zoveel manieren. Jouw schade vanwege diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde spullen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of een kapot waterbed. Een mogelijke schadepost is behang dat vervangen moet worden. In veel gevallen wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een gescheurde muur. Meestal gaat het om schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot wel €345.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in De Schiphorst
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw woning in De Schiphorst zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in De Schiphorst

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt de woonverzekering in De Schiphorst complementeren met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Barneveld afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze additionele polis is er bij gebroken glas. Vergeet niet: een mooie spiegel en tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). We spreken hier van eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat & gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb je al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in De Schiphorst

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon en ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €950.000 tot ruim €4.350.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar ZLM pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Schiphorst
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict met een webshop en conflicten over huur. Hierbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (beginnend bij €35,00 tot en met €32,75 p/maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering De Schiphorst voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering