Woonverzekering Empe Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €9,50 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Dankzij onze vergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Empe. De woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle landelijke maatschappijen zoals FBTO en Polis Direct die schade door o.a. bliksem, inbraak, vandalisme, storm verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Empe mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, storm, diefstal, brand. Je kunt dan denken aan een defecte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals kookboeken en overhemden? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Empe? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen of Nederlanden van Nu hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Check ook: Easterein verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-empe


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Brummen? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn gedekt. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door brand en vandalisme. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Empe is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. Schade naar aanleiding van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm of een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van laminaat dat moet worden vervangen. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapot zonnescherm. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot wel €435.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Empe
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hierna vind je enkele handige tips. Verzeker direct de woning in Empe moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Empe

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt de woonverzekering in Empe complementeren met een aantal praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Burgum afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze nieuwe verzekering staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een laptop en een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Empe

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan personen. Denk dan aan besmeurde meubels en ook ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.450.000 tot €4.000.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,55 (per maand). Check ook nowGo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Empe
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Denk aan als je werkgever failliet gaat of conflict na autoschade. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf €34,80 oplopend tot €28,15 per maand in mei 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Empe afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?