Woonverzekering IJmuiden Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,75 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in IJmuiden. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen waaronder Ditzo en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. water, brand, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in IJmuiden mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou onder andere vandalisme, water, storm, diefstal, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kapstok of (elektrische) dekens? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering IJmuiden? Open direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen en Zelf bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Hollandsche Rading verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-ijmuiden


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Velsen? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn afgedekt. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en schade door regen. Bij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of vlam in de pan? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in IJmuiden kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade ten gevolge van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Doorgaans wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Je kunt denken aan een kapotte goot. Meestal betreft het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot circa €310.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in IJmuiden
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hierna stuit je op meer informatie. Verzeker jouw het huis in IJmuiden probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die matchen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in IJmuiden

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Handig: men mag deze woonverzekering in IJmuiden completer maken met extra praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Groesbeek afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze additionele moduleis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een filmcamera en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in IJmuiden

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en letselschade. Onder andere een kapotte telefoon of ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.500.000 tot wel €3.950.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module heb je al vanaf €3,55 per maand. Bekijk ook Avéro Achmea.

Rechtsbijstandverzekering IJmuiden
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld problemen op het werk & bij aankoop van een huis. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies verschillen nogal (startend vanaf €36,40 t/m €31,70 p/maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering IJmuiden voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering