Woonverzekering 2e Valthermond Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in 2e Valthermond. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld ANWB en OHRA die schade veroorzaakt door storm, bliksem, brand, water dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in 2e Valthermond juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou onder andere vandalisme, storm, inbraak, water, diefstal. Je kunt dan denken aan schade aan kleding. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als wandversiering en matrassen? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering 2e Valthermond? Open direct onze vergelijker! Meestal gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Delta Lloyd + Polis Direct werken met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Zetten verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-2e-valthermond


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Borger-Odoorn? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn afgedekt. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en schade door regen. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een defect strijkapparaat? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in 2e Valthermond kan ook jou gebeuren. Openwrikken of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning gaat via de opstal, en gestolen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag of een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vloer. Doorgaans worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms ondergaan wij een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. Vaak betreft het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoog eigen risico oplopend tot €320.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in 2e Valthermond
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina bekijk je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in 2e Valthermond moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in 2e Valthermond

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in 2e Valthermond uitbreiden met verschillende handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Waterhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze unieke polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). We spreken hier van eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een e-reader & sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering 2e Valthermond

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte laptop & kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.250.000 tot €3.450.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,35 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Inboedelverzekering.

Rechtsbijstandverzekering 2e Valthermond
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij geschil over ouderlijk gezag of conflict met verhuurder. Dan wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf zo’n €37,65 tot en met €25,70 per maand in juni 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering 2e Valthermond online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering