Woonverzekering Ane Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €8,40 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Ane. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen als FBTO en Reaal die schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, vandalisme, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Ane april 2023

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou onder andere inbraak, brand, storm, water, diefstal. Je kunt dan denken aan een kapotte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als spelcomputers en dressoir? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Ane? Start meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsmaatschappijen zoals ABN AMRO of Reaal werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Flevoland verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ane


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hardenberg? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als brand en schroeischade. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Ane kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. Jouw schade naar aanleiding van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan de woningloopt middels de opstal, en ontvreemde bezittingen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van een ondergelopen kelder. In de regel wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms ondergaan wij een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. Vaak resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot wel €345.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Ane
Wil jij een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hieronder bekijk je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in Ane moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Ane

Aanvullende woonverzekeringen april 2023

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Ane complementeren met diverse praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna bekijk jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Wierum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezede moeite. Deze unieke zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een filmcamera en een gehoorapparaat. Let op oververzekering: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ane

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte tablet en ook het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen variërend van €1.550.000 tot zo’n €4.500.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,65 p/maand. Ga verder naar Bruns ten Brink afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Ane
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. als je werkgever failliet gaat en bij aankoop van een huis. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Module werk (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €33,80 t/m €23,95 p/maand in april 2023). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Ane voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering