Woonverzekering Brucht Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Brucht. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van brand, bliksem, storm, inbraak verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Brucht februari 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, storm, brand, vandalisme, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen computer. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als tafelkleden en tassen? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Brucht? Begin direct met direct onze vergelijker! In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen en InShared verkopen eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Blitterswijck verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-brucht


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hardenberg? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Daardoor zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door bliksem en poging tot inbraak. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Brucht is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis loopt middels de opstal, en gestolen eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag en een lekkende leiding. Een mogelijke schadepost is laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Doorgaans gaat het om schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €530.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Brucht
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in Brucht zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die passen bij jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Brucht

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Brucht complementeren met enkele praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Alteveer afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Brucht

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan een vlek in de vloer en ook kosten voor medicatie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.500.000 tot zo’n €4.550.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €4,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: ZLM.

Rechtsbijstandverzekering Brucht
Het product rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met een bank of conflict met de buren. Daarbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf circa €35,75 tot en met €35,35 per maand in februari 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Brucht vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering