Woonverzekering Den Burg Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €5,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via de verzekeringsvergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Den Burg. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen als EAG Assuradeuren en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, water, bliksem dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Den Burg mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door water, brand, diefstal, vandalisme, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte televisie. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als kachelsverwarmingsapparatuur en prothesen(gebit e.a.)? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Den Burg? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. In de regel doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO en SNS bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Cuijk verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-den-burg


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Texel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Veel hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. bliksem en rook. In het geval van een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of gaslekken? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een huisbraak in Den Burg is altijd een risico. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen gaat middels de opstal, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak en een lekkende leiding. Typische schade is kapotte apparatuur. In veel gevallen wordt dit afgedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Doorgaans is het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €505.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Den Burg
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hier tref je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw woning in Den Burg eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Den Burg

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Den Burg uitbreiden met enkele handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop bekijk je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Bemelen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezede moeite. Deze additionele modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: zaken als een aquarium of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een iPad + sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Den Burg

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas en ook kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een dekking variërend van €1.000.000 tot zo’n €3.800.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,20 p/maand. Ga verder naar Klaverblad polis.

Rechtsbijstandverzekering Den Burg
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met een webshop en geschil met de overheid over woonsituatie. Hierbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Module werk (bijv. studiefinanciering)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf €28,00 tot wel €27,30 p/maand in mei 2024). De premie hangt af van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Den Burg voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering