Woonverzekering Oudemolen Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Dankzij de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Oudemolen. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle erkende maatschappijen zoals Ditzo en Independer die schade door o.a. inbraak, brand, vandalisme, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oudemolen april 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijv. brand, storm, water, inbraak, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een kapotte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als afwasmachine en linnen- en beddengoed? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Oudemolen? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz + Nationale Nederlanden zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oosterblokker verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oudemolen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Moerdijk? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn afgedekt. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en olie. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een smerige schoorsteen? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Oudemolen kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan de woninggaat via de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte droger. Meestal wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoog eigen risico tot om en nabij de €410.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Oudemolen
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen het huis in Oudemolen moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die matchen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Oudemolen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: men mag deze woonverzekering in Oudemolen nog persoonlijker maken met verschillende nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand tref je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Nederhemert afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is dan geen gek idee. Deze unieke zekerheid betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een filmcamera & viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Oudemolen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto of ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf zo’n €900.000 tot wel €2.750.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis heb je al vanaf €2,70 per maand. Bekijk ook SNS polis.

Rechtsbijstandverzekering Oudemolen
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Denk aan conflict over erfenis en terugvorderen van schade. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een bank)
 • Module werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies verschillen enorm (vanaf circa €32,25 tot en met €35,20 per maand in april 2024). Deze prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Oudemolen op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?