Woonverzekering Nederhemert Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,30 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw huis in Nederhemert. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen als De Goudse en nowGo die schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, storm, water vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nederhemert maart 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door o.a. storm, inbraak, water, diefstal, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan computers. De definitie van inboedel is alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als kapstok of prothesen(gebit e.a.)? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Nederhemert? Begin direct met direct de verzekeringsvergelijker. Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea of Unigarant bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Meliskerke verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nederhemert


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Zaltbommel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door stormschade of schroeischade. Via een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of brandstichting? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een huisbraak in Nederhemert kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw huis regel je middels de opstal, en gestolen bezittingen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine en een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Normaliter worden de kosten betaald via de inboedel- of opstalverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. In veel gevallen betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoger eigen risico die oploopt tot €625.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Nederhemert
Direct een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hieronder tref je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning in Nederhemert probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Nederhemert

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Nederhemert nog persoonlijker maken met enkele handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Langedijke afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan geen gek idee. Deze mogelijke modulebetaalt uit bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels, aquaria of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een laptop laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een iPad + kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk hebben jullie al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Nederhemert

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Onder andere een barst in het scherm + ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf €900.000 oplopend tot €3.300.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,90 p/maand. Ga verder naar Lancyr polis.

Rechtsbijstandverzekering Nederhemert
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan ontslag en conflicten over huur. Dan kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Module werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf zo’n €33,85 tot wel €25,05 p/maand in maart 2024). Het tarief hangt af van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Nederhemert online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?