Woonverzekering Ittervoort Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering voor bewoners van Ittervoort. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle bekende partijen als bijv. Aegon en nowGo die schade zoals bliksem, inbraak, vandalisme, storm afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Ittervoort mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door water, vandalisme, inbraak, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan een vloerkleed. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als boeken en schrijfmachine? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Ittervoort? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als De Goudse + Lancyr hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Honselersdijk verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-ittervoort


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Leudal? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn inbegrepen. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door waterschade of olie. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een omgevallen lamp? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Schade van jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Ittervoort kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade door een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak of het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. In de regel wordt dit afgedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. Meestal gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €280.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ittervoort
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker direct jouw onderkomen in Ittervoort eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Ittervoort

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt de woonverzekering in Ittervoort aanvullen met een paar handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand bekijk je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Guttecoven afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan het overwegen waard. Deze extra polis betaalt uit bij gebroken glas. Vergeet niet: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer & gitaar. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Ittervoort

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels & kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een dekking vanaf €1.250.000 tot €4.400.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,60 per maand. Bekijk ook HEMA.

Rechtsbijstandverzekering Ittervoort
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over erfenis & terugvorderen van schade. Dan kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Module werk (bijv. pensioenen)
 • Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf circa €37,00 t/m €35,70 per maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Ittervoort online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering