Woonverzekering Velserbroek Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €3,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Velserbroek. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote bedrijven zoals HEMA en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door water, inbraak, vandalisme, brand afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Velserbroek mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. storm, vandalisme, brand, water, inbraak. Je kunt dan denken aan een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als gordijnrails of kampeeruitrusting? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Velserbroek? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche + Univé hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Tuil verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-velserbroek


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Velsen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als storm of diefstal. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of gaslekken? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Velserbroek kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of hengelen, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak / een lekkende kraan. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. In veel gevallen wordt dit afgedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Denk maar aan een kapotte gevel. Meestal is het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot wel €400.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Velserbroek
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw huis in Velserbroek moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Velserbroek

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Velserbroek uitbreiden met een aantal interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder doorzoek je handige specificaties (of check details over woonverzekering Sint Pancras afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze mogelijke modulestaat garant bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een smartphone & sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls hebben jullie al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Velserbroek

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan personen. Onder andere krassen op de auto en ook ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.500.000 tot €2.800.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,15 per maand. Bekijk ook Polis Direct dekking.

Rechtsbijstandverzekering Velserbroek
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld erfrechtgeschillen of bij aankoop van een huis. Dan is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomensconflicten (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf €35,95 oplopend tot €36,30 p/maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Velserbroek online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering