Woonverzekering Dongen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €9,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Dongen. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle landelijke partijen als FBTO en Unigarant die schade zoals bliksem, inbraak, brand, storm vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Dongen juni 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou onder andere vandalisme, inbraak, water, storm, brand. Denk bijvoorbeeld aan een beschadigde vloer. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als magnetron of autoped? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Dongen? Start à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen nemen een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket vind je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche en Reaal werken met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: De Schiphorst verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-dongen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Dongen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn verzekerd. Daardoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als bliksem en rook. Via een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Dongen kan ook jou gebeuren. Flipperen of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade n.a.v. diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken handel je af middels de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkende wasmachine en een lekkende leiding. Een mogelijke schadepost is behang dat vervangen moet worden. In de regel wordt dit afgedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. beschadigde gevel. In veel gevallen gaat het om schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot circa €560.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Dongen
Snel een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Onderstaand vind je meer informatie. Verzeker direct jouw huis in Dongen probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Dongen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt de woonverzekering in Dongen aanvullen met diverse interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder check je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Biest-Houtakker afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen geen gek idee. Deze mogelijke dekkingstaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: zaken als een aquarium of iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een iPad + viool. Waak voor oververzekering: dikwijls heb je al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Dongen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte vaas en ook kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag van €950.000 tot ruim €2.500.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €4,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Independer dekking.

Rechtsbijstandverzekering Dongen
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan erfrechtgeschillen of erfafscheidingen e.d.. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf €37,00 t/m €24,75 per maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Dongen afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering