Woonverzekering Doezum Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Doezum. De woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders waaronder HEMA en London Verzekeringen die schade als gevolg van brand, inbraak, bliksem, water (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Doezum april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. storm, water, inbraak, brand, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan elektrische apparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als cd-speler en weegschaal? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Doezum? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Bovag + Klaverblad verkopen eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: De Mortel verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-doezum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Grootegast? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. schade door storm en olie. Bij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Doezum is altijd een risico. Insluipen of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade door inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater en een lek waterbed. Je kunt last krijgen van een onbruikbare koelkast. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €345.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Doezum
Direct een woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hier vind je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw woning in Doezum gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Doezum

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Doezum uitbreiden met additionele belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina check je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Beutenaken afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan vaak interessant. Deze unieke verzekering betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels, aquaria of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een iPad en viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Doezum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en letselschade. Onder andere een kapotte laptop en ook ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €950.000 tot €4.800.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,25 per maand. Bekijk ook Europeesche dekking.

Rechtsbijstandverzekering Doezum
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij schade die iemand bij jou veroorzaakt & terugvorderen van schade. Dan is het belangrijk dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (startend vanaf €30,75 tot €36,10 per maand in april 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Doezum afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?