Woonverzekering Beutenaken Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze website ontdek je de beste woonverzekering voor bewoners van Beutenaken. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle erkende verzekeraars zoals Europeesche en London Verzekeringen die schade door o.a. bliksem, storm, water, vandalisme afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Beutenaken maart 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou bijv. water, inbraak, storm, diefstal, brand. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte laptop. Onder inboedel verstaan we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als stoffering en scheerapparaat? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Beutenaken? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz of Lancyr zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Bant verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-beutenaken


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Gulpen-Wittem? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. schade door wateroverlast of diefstal. Via een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of keukenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Beutenaken kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld middels de opstal, en afgenomen eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte wasmachine. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Je kunt denken aan een gescheurde muur. Meestal is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €250.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Beutenaken
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Op deze pagina bekijk je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Beutenaken eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Beutenaken

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Beutenaken completer maken met verschillende interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna spot jij handige info (of bekijk woonverzekering Zuiddorpe afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • U laat iets waardevols vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een tablet & viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Beutenaken

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een onbruikbare bank & ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan jou bij beginnend bij €900.000 tot wel €2.600.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,15 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: BLG wonen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Beutenaken
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld reorganisatie of als je iets overkomt in het verkeer. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €34,00 tot wel €38,35 p/maand in maart 2024). Het tarief hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Beutenaken op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering