Woonverzekering Erp Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €6,25 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze website vind je de beste woonverzekering voor jouw huis in Erp. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle grote verzekeraars als ASR Verzekeringen en Zelf die schade als gevolg van vandalisme, brand, inbraak, bliksem afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Erp mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld water, vandalisme, storm, inbraak, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. gestolen sieraden. De definitie van inboedel is alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als levensmiddelen en schrijfmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Erp? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen kiezen voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als ABN AMRO of Klaverblad werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Eemdijk verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-erp


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Veghel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn afgedekt. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door hagelschade en diefstal. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Erp kan ook jou overkomen. Kerntrekken of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of een kapot aquarium. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de voorwaarden van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden ondervinden we een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Denk maar aan scheuren in het metselwerk. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €465.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Erp
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct jouw woning in Erp moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Erp

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Erp nog persoonlijker maken met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Colmschate afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is dan vaak interessant. Deze additionele dekkingis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: zaken als een aquarium of iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Check in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een smartphone of drumstel. Let op oververzekering: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Erp

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding of kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan jou bij vanaf €1.450.000 tot €3.750.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ASR Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Erp
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld arbeidsconflicten & conflict met aannemer. Dan wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. medische fout)
 • Module werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies verschillen nogal (vanaf €29,60 t/m €37,45 per maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de modules, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Erp online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?