Woonverzekering Renswoude Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,70 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Renswoude. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle erkende verzekeraars waaronder HEMA en Interpolis die schade als gevolg van vandalisme, storm, brand, bliksem dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Renswoude juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou o.a. vandalisme, diefstal, inbraak, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen computer. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als frituurpan en badkameraccessoires? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Renswoude? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als FBTO of Interpolis werken met dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Paesens verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-renswoude


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Renswoude? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Bekende hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als bliksem of olie. Via een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of brand in de schoorsteen? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade van jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Renswoude is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval / een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is onbruikbare apparatuur. Normaal gesproken worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw condities van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan kapotte ruiten. Veelal gaat het om schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €410.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Renswoude
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hier stuit je op een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw onderkomen in Renswoude probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Renswoude

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Renswoude aanvullen met enkele praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder doorzoek jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Noordbeemster afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze extra moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: spiegels, aquaria of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Utrecht). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een filmcamera & een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Renswoude

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een barst in het scherm of kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij variërend van €1.100.000 tot ruim €2.950.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: OHRA.

Rechtsbijstandverzekering Renswoude
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een bank of conflict over pensioenuitkeringen. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei modules.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomensconflicten (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf €26,70 tot €27,20 per maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Renswoude op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering