Woonverzekering Noordbeemster Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €6,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Met behulp van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Noordbeemster. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke partijen als bijv. Allsecur en Nederlanden van Nu die schade zoals storm, bliksem, brand, inbraak vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Noordbeemster april 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, diefstal, vandalisme, inbraak, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan kleding. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals potten of tuingereedschap? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Noordbeemster? Open vandaag nog onze vergelijker! In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals BLG wonen of Independer bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Nieuw-Buinen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-noordbeemster


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Beemster? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn verzekerd. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheken verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als stormschade of rook. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Noordbeemster is altijd een risico. Openwrikken of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade naar aanleiding van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval of een lekkende kraan. Typische schade is een onbruikbare vriezer. Normaliter wordt dit afgedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapot dak. Doorgaans gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoog eigen risico oplopend tot €265.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Noordbeemster
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Op deze pagina vind je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Noordbeemster moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Noordbeemster

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Noordbeemster aanvullen met verschillende belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref je nuttige info (of bekijk woonverzekering Lopikerkapel afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen de moeite. Deze unieke dekkingstaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Natuurlijk is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een tablet + een kinderwagen. Let op oververzekering: wellicht beschik je al over een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Noordbeemster

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en letselschade. Je kunt denken aan krassen op de auto en ook ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan jou bij beginnend bij €1.500.000 tot zo’n €3.700.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,90 p/maand. Ga verder naar ING.

Rechtsbijstandverzekering Noordbeemster
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Denk aan aankopen die niet geleverd zijn en conflict bij aankoop huis. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan meerdere mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Werk (bijv. tuchtzaken)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand zijn zeer wisselend (beginnend bij €26,40 tot wel €25,00 per maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Noordbeemster online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering