Woonverzekering Nieuw-Buinen Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €8,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Nieuw-Buinen. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle erkende partijen als Europeesche en Reaal die schade als gevolg van brand, water, inbraak, vandalisme afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuw-Buinen juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door inbraak, diefstal, brand, water, storm. Je kunt dan denken aan een kapotte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als wandversiering en handschoenen? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Nieuw-Buinen? Start vandaag nog de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket tref je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Aanbieders als ABN AMRO of Verzekeruzelf.nl faciliteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Mijnsheerenland verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nieuw-buinen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Borger-Odoorn? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn verzekerd. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Bekende hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schadeposten als schade door wateroverlast en schroeischade. Bij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Nieuw-Buinen kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. Schade naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning loopt middels de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een flinke regenbui of een gesprongen waterleiding. Typische schade is een onbruikbare koelkast. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Meestal is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot circa €360.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuw-Buinen
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Onderstaand tref je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Nieuw-Buinen moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuw-Buinen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Nieuw-Buinen aanvullen met diverse handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Leimuiderbrug afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze extra zekerheid staat je bij bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een mobiele telefoon & een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb jij ook een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Nieuw-Buinen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schades van producten en schade aan personen. Denk dan aan een vlek op een meubel en ook geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking vanaf zo’n €1.450.000 tot €3.750.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: DAK dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuw-Buinen
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. erfenis of als je iets overkomt in het verkeer. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Werk (bijv. ontslag)
 • Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf zo’n €29,05 tot en met €26,00 per maand in juni 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuw-Buinen online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering