Woonverzekering Hooghalen Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van de vergelijkingstool tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Hooghalen. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke aanbieders waaronder Aegon en OHRA die schade zoals bliksem, storm, inbraak, water verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Hooghalen juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijv. storm, diefstal, inbraak, brand, vandalisme. Je kunt dan denken aan een defecte televisie. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als radio en wasmachine? Er zijn in de basis drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Hooghalen? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zie je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als HEMA + Interpolis bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Herpen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hooghalen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Midden-Drenthe? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn verzekerd. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Alle grote hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als blikseminslag en plundering. Bij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een defect strijkapparaat? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Hooghalen is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm / een gesprongen waterleiding. Typische schade is een vloer die hersteld moet worden. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €400.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Hooghalen
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Onderstaand ontdek je bruikbare info. Verzeker meteen de woning in Hooghalen moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Hooghalen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag de woonverzekering in Hooghalen nog persoonlijker maken met additionele nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder check jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Gieterveen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra polis is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een filmcamera & een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Hooghalen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een onbruikbare bank & ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.400.000 tot ruim €3.400.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ING dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hooghalen
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Denk aan een product dat je gekocht hebt of conflict met makelaar. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomensconflicten (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies schommelen enorm (vanaf €27,25 tot €34,55 per maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hooghalen afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering