Woonverzekering Gieterveen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,70 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Gieterveen. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle erkende partijen waaronder HEMA en Reaal die schade veroorzaakt door vandalisme, inbraak, bliksem, water afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Gieterveen april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld brand, diefstal, inbraak, storm, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als dranken en raamventilator? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Gieterveen? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals HEMA of Nederlanden van Nu hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Firdgum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-gieterveen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Aa en Hunze? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn verzekerd. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door brand en poging tot inbraak. Via een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een defect strijkapparaat? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade van roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Gieterveen is altijd een risico. Insluipen of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater of een lekkende leiding. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. Doorgaans wordt deze schade gedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door lekkage. Meestal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €305.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Gieterveen
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Onderstaand stuit je op bruikbare info. Verzeker meteen de woning in Gieterveen gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Gieterveen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Gieterveen nog persoonlijker maken met diverse nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Dieverbrug afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe verzekering is er in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon + sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: dikwijls bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Gieterveen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte laptop of geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een dekking beginnend bij €1.350.000 tot €3.400.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,25 (per maand). Check ook Delta Lloyd dekking.

Rechtsbijstandverzekering Gieterveen
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. problemen op het werk & conflict over pensioenuitkeringen. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen (bijv. ontslag)
 • Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf €37,85 tot en met €29,90 per maand in april 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Gieterveen voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering