Woonverzekering Meddo Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Meddo. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle grote partijen als Allsecur en Univé die schade door bijvoorbeeld inbraak, water, brand, bliksem afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Meddo juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld brand, storm, vandalisme, inbraak, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als verlichtingsornamenten en autoped? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Meddo? Start meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allsecur + REAAL Verzekeringen bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Westerhaar-Vriezenveensewijk verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-meddo


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Winterswijk? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als stormschade en vandalisme. Via een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een defecte magnetron? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Meddo kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm en loslatende kit. Typische schade is een kapotte vriezer. Normaliter wordt dit afgedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Je kunt denken aan een gescheurde muur. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €690.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Meddo
Snel een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Meddo moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Meddo

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Meddo completer maken met extra praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder spot jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Vaassen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen de moeite. Deze nieuwe zekerheid verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: zaken als een aquarium of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). We spreken hier van kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spelcomputer en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Meddo

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte tablet & smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.400.000 tot zo’n €4.100.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Ditzo dekking.

Rechtsbijstandverzekering Meddo
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij erfenis en geluidsoverlast. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere modules.

 • Consument (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf €30,50 tot €31,20 per maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Meddo afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering