Woonverzekering Zegge Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Zegge. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle populaire verzekeraars zoals bijvoorbeeld Aon Direct en Lancyr die schade als gevolg van vandalisme, water, brand, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Zegge juni 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door brand, inbraak, vandalisme, storm, diefstal. Je kunt dan denken aan een kapotte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als tafelkleden en kostuums? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Zegge? Open meteen onze vergelijker! Meestal doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK + Interpolis faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Winsum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-zegge


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Rucphen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn inbegrepen. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en schroeischade. Dankzij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een smerige schoorsteen? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Zegge kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De kostenpost door diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstal, en ontvreemde eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm of een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. Normaliter worden de kosten betaald via de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Denk maar aan beschadigde gevel. Veelal gaat het om schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €695.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zegge
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Onderstaand vind je bruikbare info. Verzeker jouw jouw onderkomen in Zegge zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Zegge

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Zegge completer maken met verschillende handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand vind je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Vlijmen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen aan te raden. Deze mogelijke polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • De iPad laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een iPad en een kinderwagen. Waak voor oververzekering: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Zegge

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en letselschade. Denk dan aan een barst in het scherm + het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.300.000 tot ruim €4.950.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is er al vanaf €3,40 (per maand). Check ook FBTO.

Rechtsbijstandverzekering Zegge
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij pensioenen of bij aankoop van een huis. Daarbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomensconflicten (bijv. sociale wetgeving)
 • Woonconflicten (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf circa €24,20 oplopend tot €34,50 per maand in juni 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Zegge voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering