Woonverzekering Bosch en Duin Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze website tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Bosch en Duin. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle erkende partijen zoals bijvoorbeeld Allsecur en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door brand, inbraak, vandalisme, storm verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Bosch en Duin juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is bijv. inbraak, storm, diefstal, vandalisme, water. Dit kan bijv. gaan om een kapotte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als televisie en dressoir? Op dit gebied zijn er 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Bosch en Duin? Start meteen de vergelijkingstool. Meestal werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali + InShared zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Bergentheim verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bosch-en-duin


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Zeist? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inbegrepen. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als schade door wateroverlast en diefstal. Via een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade van spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Bosch en Duin is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, en gestolen spullen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Indirecte neerslag / een lekkende leiding. Typische schade is een onbruikbare vriezer. Normaliter wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Download de condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. Veelal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €445.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Bosch en Duin
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hierna tref je meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Bosch en Duin moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Bosch en Duin

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Bosch en Duin aanvullen met een aantal praktische aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder check je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Aalst afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze unieke dekkingverzekert bij gebroken glas. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades van eigen hand. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond maakt iets kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Utrecht). Het gaat hier om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een iPad + gitaar. Waak voor oververzekering: dikwijls heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Bosch en Duin

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een gebroken ruit of fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.000.000 tot ruim €4.700.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is er al vanaf €3,70 per maand. Bekijk ook Allsecur.

Rechtsbijstandverzekering Bosch en Duin
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met een ziekenhuis & geschil m.b.t. pensioen. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €34,15 tot €34,55 p/maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Bosch en Duin voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering