Woonverzekering Aalst Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,00 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Aalst. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle landelijke partijen als Ditzo en Independer die schade als gevolg van storm, water, bliksem, inbraak dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Aalst juli 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door onder andere vandalisme, water, inbraak, brand, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een defecte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als game consoles en hobby-artikelen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Aalst? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsbedrijven als HEMA en Polis Direct hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Zierikzee verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-aalst


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Zaltbommel? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en smeltschade. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of spelen met vuur? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Aalst kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade n.a.v. een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning loopt middels de opstal, en ontvreemde eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag en een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als een opbollende vloer. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de condities van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan schade aan het dak. In veel gevallen gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico oplopend tot €560.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Aalst
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker à la minute de woning in Aalst eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Aalst

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Aalst uitbreiden met een aantal handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Weert afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is dan geen gek idee. Deze extra moduleis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een laptop en een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Aalst

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een vlek op een meubel en ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een dekking beginnend bij €1.400.000 tot ruim €3.250.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Aansprakelijkheidsverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Aalst
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Denk aan bijstandsuitkering of conflict over reparatie auto. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden een aantal verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (beginnend bij €37,80 tot en met €33,60 per maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Aalst voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?