Woonverzekering Wageningen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Wageningen. De woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld FBTO en SNS die schade veroorzaakt door vandalisme, water, bliksem, brand verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Wageningen juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou o.a. diefstal, vandalisme, storm, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals uurwerken en tuingereedschap? Er zijn in de basis drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Wageningen? Start meteen met à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche en ING hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Vierpolders verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-wageningen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Wageningen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en olie. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade van jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Wageningen kan ook jou gebeuren. Flipperen of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval of een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van een kapotte vriezer. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Veelal gaat het om schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoger eigen risico oplopend tot €580.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Wageningen
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Wageningen moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Wageningen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt de woonverzekering in Wageningen aanvullen met diverse nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Steyl afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze nieuwe dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een vaas laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een filmcamera of drumstel. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wageningen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan een deuk in de auto & kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.400.000 tot zo’n €3.500.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: EAG Assuradeuren afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Wageningen
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met werkgever & geschillen over een motorrijtuig. In dat geval is het belangrijk dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies variëren significant (beginnend bij €36,35 tot en met €35,80 per maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Wageningen online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?