Woonverzekering De Zilk Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €9,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in De Zilk. De woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle erkende aanbieders als bijv. Europeesche en Lancyr die schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, bliksem, water verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in De Zilk mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door o.a. inbraak, vandalisme, storm, water, brand. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen computer. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als mixer en centrifuge? We onderscheiden een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering De Zilk? Gebruik hiervoor vandaag nog de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren of nowGo verkopen zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Capelle aan den IJssel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-de-zilk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Noordwijkerhout? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn inclusief. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door brand en plundering. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of vlam in de pan? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in De Zilk kan ook jou gebeuren. De Roemeense methode of Lock picking, er zijn allerlei opties. Schade ten gevolge van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak of gesprongen leidingen. Typische schade is behang dat vervangen moet worden. Gewoonlijk worden de kosten betaald met jouw opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Je kunt denken aan beschadigde gevel. Doorgaans gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot om en nabij de €345.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in De Zilk
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina tref je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in De Zilk moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die matchen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in De Zilk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in De Zilk complementeren met additionele praktische aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Beekbergen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of smartphones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een e-reader & sportuitrusting. Let op oververzekering: mogelijk heb jij ook een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in De Zilk

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank en ook smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.000.000 tot €2.700.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,40 per maand. Bekijk ook Bruns ten Brink polis.

Rechtsbijstandverzekering De Zilk
De module rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een bank & conflict over verzekering. Dan is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies variëren significant (vanaf circa €24,25 oplopend tot €36,45 p/maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering De Zilk afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?