Woonverzekering Geerdijk Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Geerdijk. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen zoals bijvoorbeeld Generali en Reaal die schade veroorzaakt door bliksem, water, inbraak, storm afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Geerdijk juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is o.a. diefstal, storm, brand, vandalisme, inbraak. Dit kan bijv. gaan om contant geld en waardebonnen. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als grammofoonplaten of scheerapparaat? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Geerdijk? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals EAG Assuradeuren en Univé bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Erm verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-geerdijk


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Twenterand? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn inclusief. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en roet. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of brand in de schoorsteen? Brand is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Geerdijk kan zomaar gebeuren. Insluipen of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost door inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen handel je af middels de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval / een lek waterbed. Typische schade is een opbollende vloer. Normaliter wordt dit afgedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan lekkage. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €435.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Geerdijk
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hier ontdek je meer informatie. Verzeker meteen de woning in Geerdijk zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Geerdijk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Geerdijk aanvullen met diverse handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand lees je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Delden afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie de moeite. Deze mogelijke moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: aquaria, spiegels en iPads worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een iPad en sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Geerdijk

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen + kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan jou bij beginnend bij €950.000 oplopend tot €2.950.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,75 (per maand). Check ook Lancyr polis.

Rechtsbijstandverzekering Geerdijk
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. tuchtzaken & verhalen van schade. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere varianten.

 • Consument (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over jouw functie)
 • Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €34,15 t/m €26,85 per maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Geerdijk afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering