Woonverzekering Westendorp Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Westendorp. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle erkende partijen waaronder Avéro Achmea en Turien en Co die schade veroorzaakt door inbraak, brand, vandalisme, water vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Westendorp maart 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door onder andere brand, inbraak, water, vandalisme, storm. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen laptop. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als muziekinstrumenten en petten? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Westendorp? Begin direct met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Generali + InShared faciliteren deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Waardenburg verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-westendorp


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Oude IJsselstreek? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als storm en brandblussing. In het geval van een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Westendorp is altijd een risico. Flipperen of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De kostenpost ten gevolge van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw woning regel je via de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag en gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is onbruikbare meubels. Meestal wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot circa €295.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Westendorp
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hierna ontdek je bruikbare info. Verzeker direct het huis in Westendorp probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Westendorp

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Westendorp uitbreiden met een aantal interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Tersoal afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele zekerheid verzekert bij gebroken glas. Let op: spiegels, aquaria of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een smartphone & sieraden. Waak voor oververzekering: dikwijls heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Westendorp

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte tablet of kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking van €1.100.000 tot €3.800.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Nationale Nederlanden pakket.

Rechtsbijstandverzekering Westendorp
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erkenning van kinderen en conflict met een automobilist. Dan is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit meerdere modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf €24,35 oplopend tot €36,45 p/maand in maart 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Westendorp vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?