Woonverzekering s-Gravendeel Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website tref je de beste woonverzekering voor bewoners van s-Gravendeel. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle populaire bedrijven zoals Delta Lloyd en London Verzekeringen die schade door o.a. inbraak, bliksem, storm, water dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in s-Gravendeel juli 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door o.a. diefstal, water, storm, inbraak, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan elektrische apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals radio of barbecue? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering s-Gravendeel? Open vandaag nog de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsmaatschappijen zoals Avéro Achmea of Univé hanteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ressen verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-s-gravendeel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Binnenmaas? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring of plundering. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in s-Gravendeel kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost naar aanleiding van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn onbruikbare apparatuur. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schoorsteen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €400.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in s-Gravendeel
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in s-Gravendeel gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in s-Gravendeel

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt jouw woonverzekering in s-Gravendeel nog persoonlijker maken met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Ooltgensplaat afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan de moeite. Deze additionele dekkingstaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor een breed scale aan schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat + een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten s-Gravendeel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto of ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.350.000 tot €2.550.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: De Goudse pakket.

Rechtsbijstandverzekering s-Gravendeel
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met de gemeente & conflict over wonen. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Module werk (bijv. reorganisatie)
 • Woonconflicten (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €32,75 tot wel €31,10 per maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering s-Gravendeel online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering