Woonverzekering Velsen-Zuid Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,50 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Velsen-Zuid. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle landelijke maatschappijen als bijv. Centraal Beheer en ING die schade zoals water, storm, inbraak, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Velsen-Zuid juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is onder andere inbraak, brand, vandalisme, storm, water. Je moet dan denken aan bijv. een beschadigde vloer. De definitie van inboedel is alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als haarden en koffers? We onderscheiden een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Velsen-Zuid? Begin direct met vandaag nog de woonverzekeringstool. Vaak doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink of Unigarant faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Tubbergen verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-velsen-zuid


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Velsen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn afgedekt. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) en olie. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of vlam in de pan? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Diefstal in Velsen-Zuid kan ook jou overkomen. Flipperen of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade ten gevolge van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval / het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn opbollend laminaat. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapotte schoorsteen. Doorgaans gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €430.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Velsen-Zuid
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hieronder tref je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw woning in Velsen-Zuid eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Velsen-Zuid

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Velsen-Zuid aanvullen met meerdere praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder bekijk je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Sint Odiliënberg afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze unieke modulestaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Let op: zaken als een aquarium of smartphones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een vaas laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een laptop en viool. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Velsen-Zuid

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn krassen op de auto of medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking beginnend bij €1.300.000 tot wel €2.950.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,70 (per maand). Check ook OHRA dekking.

Rechtsbijstandverzekering Velsen-Zuid
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met werkgever & conflict bij aankoop huis. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan een aantal verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €24,25 tot en met €34,85 per maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Velsen-Zuid voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?