Woonverzekering Veldhoven Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €5,45 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Via deze website achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Veldhoven. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen waaronder FBTO en Klaverblad die schade door o.a. brand, inbraak, water, vandalisme verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Veldhoven juni 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door storm, diefstal, brand, inbraak, water. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte laptop. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als computers en dassen? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Veldhoven? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zie je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ABN AMRO + nowGo werken met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Tricht verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-veldhoven


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Veldhoven? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als hagelschade of poging tot inbraak. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Veldhoven kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis loopt via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag / loslatende kit. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. Normaliter worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. missende dakpannen. Meestal betreft het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €460.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Veldhoven
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Op deze pagina stuit je op bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Veldhoven gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Veldhoven

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Veldhoven aanvullen met enkele interessante aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina lees jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Sint Maartensbrug afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze mogelijke verzekering verzekert bij gebroken glas. Advies: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een smartphone & gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Veldhoven

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan personen. Onder andere behang dat moet worden vervangen en ook kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.200.000 tot ruim €2.850.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,85 p/maand. Ga verder naar Nationale Nederlanden dekking.

Rechtsbijstandverzekering Veldhoven
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij geschil met de werkgever & geschillen over een motorrijtuig. Daarbij is het belangrijk dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €35,45 tot en met €35,25 per maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Veldhoven vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?