Woonverzekering Sint Maartensbrug Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,40 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Dankzij de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Sint Maartensbrug. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle bekende bedrijven als bijv. Aon Direct en SNS die schade veroorzaakt door vandalisme, brand, inbraak, bliksem dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Sint Maartensbrug mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door water, diefstal, inbraak, brand, storm. Je kunt dan denken aan schade aan een vloerkleed. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals levensmiddelen en wasmachine? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Sint Maartensbrug? Gebruik hiervoor vandaag nog onze vergelijker! In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ASR Verzekeringen + nowGo bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Schardam verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sint-maartensbrug


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Schagen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) of diefstal. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een gevallen strijkbout? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Sint Maartensbrug kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van vochtplekken op de buur. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms ondergaan wij een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. Vaak gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico die oploopt tot €385.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Sint Maartensbrug
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hieronder tref je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Sint Maartensbrug zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Sint Maartensbrug

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt de woonverzekering in Sint Maartensbrug complementeren met een aantal interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind je praktische info (of bekijk woonverzekering Ouwsterhaule afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze unieke modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Tip: zaken als een aquarium of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een navigatieapparaat of een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Sint Maartensbrug

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schades van producten en letselschade. Onder andere kapotte apparatuur & kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij beginnend bij €1.150.000 tot wel €4.750.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is beschikbaar vanaf €3,50 per maand. Bekijk ook HEMA dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sint Maartensbrug
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij geschillen binnen de familie & conflict met aannemer. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden meerdere opties.

 • Consument & wonen (bijv. erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €25,20 oplopend tot €32,05 per maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Sint Maartensbrug online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering