Woonverzekering Ammerzoden Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,50 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Via de verzekeringsvergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Ammerzoden. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle erkende bedrijven zoals ANWB en InShared die schade zoals water, bliksem, inbraak, brand afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ammerzoden juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijv. diefstal, brand, storm, vandalisme, water. Denk bijvoorbeeld aan een defecte laptop. De definitie van inboedel is alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kristal of Playstation? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Ammerzoden? Begin direct met direct de woonverzekeringstool. Meer en meer werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Europeesche en Lancyr zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Zwijndrecht verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-ammerzoden


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Maasdriel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn inclusief. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel van de hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en diefstal. Dankzij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een smerige schoorsteen? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Ammerzoden kan ook jou overkomen. De Flippermethode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost naar aanleiding van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen gaat middels de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Meestal worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel- of opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schutting. Vaak heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €265.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Ammerzoden
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hier stuit je op meer informatie. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Ammerzoden eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Ammerzoden

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Ammerzoden aanvullen met enkele nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna doorzoek je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Wetsens afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra polis is er bij gebroken glas. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPads tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een mobiele telefoon of gitaar. Waak voor oververzekering: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Ammerzoden

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en letselschade. Onder andere een kapotte tablet & kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.250.000 tot €2.600.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,15 (per maand). Check ook ZLM.

Rechtsbijstandverzekering Ammerzoden
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflicten consumentenaankopen of bij aankoop van een huis. Dan is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Module werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf circa €28,90 tot wel €31,95 per maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Ammerzoden vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?