Woonverzekering Breukeleveen Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €9,35 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze website vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Breukeleveen. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende bedrijven als bijv. Bruns ten Brink en Univé die schade als gevolg van inbraak, bliksem, brand, vandalisme dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Breukeleveen mei 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door brand, inbraak, vandalisme, water, storm. Denk bijvoorbeeld aan een defecte TV. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als vriezer en audiovisuele apparatuur? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Breukeleveen? Start direct de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Delta Lloyd en Polis Direct bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Biezenmortel verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-breukeleveen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Wijdemeren? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) en ontploffing. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of vlam in de pan? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Breukeleveen kan iedereen gebeuren. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, en gestolen kostbaarheden regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm of een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van een kapotte wasmachine. Doorgaans wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Denk maar aan losse dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot wel €330.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Breukeleveen
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand tref je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Breukeleveen moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Breukeleveen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Breukeleveen aanvullen met meerdere praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Akersloot afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval aan te raden. Deze additionele zekerheid is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades van eigen hand. Wel is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een filmcamera en een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Breukeleveen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon & medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen beginnend bij €950.000 tot wel €4.250.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Interpolis.

Rechtsbijstandverzekering Breukeleveen
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een product dat je gekocht hebt en conflict met een automobilist. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict met de gemeente)
 • Module werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €25,75 tot €34,10 per maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Breukeleveen online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering