Woonverzekering Taarlo Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,10 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Via onze vergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Taarlo. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen zoals ABN AMRO en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door storm, bliksem, water, brand vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Taarlo juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door vandalisme, storm, diefstal, inbraak, brand. Denk bijvoorbeeld aan gebroken servies. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als cd-speler en laptop? Op dit gebied zijn er 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Taarlo? Open à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeraars als De Goudse en Nationale Nederlanden zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Spierdijk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-taarlo


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Tynaarlo? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm en plundering. Via een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een defect strijkapparaat? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Taarlo kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm / het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel- of opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapotte gevel. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €625.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Taarlo
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina vind je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Taarlo moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Taarlo

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Taarlo completer maken met extra nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop tref je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Rohel afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe zekerheid staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Lees je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat of kleding. Je bent al gauw oververzekerd: misschien hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Taarlo

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan vlekken op kleding en ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.350.000 tot ruim €4.750.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: Univé afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Taarlo
De module rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld erfenis of conflict na autoschade. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn verschillende modules.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Module Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf circa €28,40 oplopend tot €26,90 p/maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op de modules, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Taarlo afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering