Woonverzekering Rohel Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €4,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Via onze vergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Rohel. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle grote verzekeraars als bijv. Avéro Achmea en Independer die schade door o.a. brand, water, vandalisme, bliksem verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Rohel juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. inbraak, storm, brand, vandalisme, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan computers. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als gordijnen of badkameraccessoires? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Rohel? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Bovag + nowGo hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Check ook: Putten verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-rohel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. waterschade en roet. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of gaslekken? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Rohel is niet leuk, maar kan gebeuren. De Bulgaarse methode of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. De kostenpost door inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en een kapotte kit voeg. Typische schade is onbruikbare apparatuur. Meestal wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Denk maar aan een kapot dak. Vaak betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot circa €645.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Rohel
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw onderkomen in Rohel gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Rohel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Rohel complementeren met extra handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Oirschot afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze nieuwe verzekering is er bij gebroken glas. Advies: aquaria, spiegels en smartphones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een mobiele telefoon & gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Rohel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel en ook ambulancevervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf €1.150.000 oplopend tot €3.050.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,10 (per maand). Check ook Nederlanden van Nu afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rohel
De polis rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over jouw functie of bouw- en verbouwgeschillen. Daarbij is het prettig dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €24,55 t/m €27,20 per maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Rohel online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering