Woonverzekering Lemmer Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €5,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw woning in Lemmer. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars waaronder HEMA en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van storm, water, inbraak, brand vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Lemmer juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijv. vandalisme, water, storm, brand, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een defecte computer. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als kapstok of audiovisuele apparatuur? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Lemmer? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Aegon + ING verkopen zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Kreileroord verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-lemmer


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door stormschade of roet. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

In huis roken of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Lemmer kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt door diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan de woningloopt middels de opstal, en gestolen spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval en lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. Gewoonlijk wordt dit afgedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Download de condities van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot circa €525.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Lemmer
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw huis in Lemmer probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Lemmer

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Lemmer aanvullen met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder bekijk jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Holtheme afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze extra polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spelcomputer of een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lemmer

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur en ook ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.300.000 tot €4.950.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €2,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Centraal Beheer dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lemmer
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij schade die iemand bij jou veroorzaakt en ingevorderd rijbewijs. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (denk aan conflict met een autodealer)

De premies variëren significant (vanaf zo’n €36,90 tot wel €27,25 p/maand in juli 2024). De prijs hangt af van de modules, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Lemmer voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?