Woonverzekering Kreileroord Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €9,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via deze pagina tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Kreileroord. De woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle grote verzekeraars als HEMA en SNS die schade als gevolg van brand, inbraak, water, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kreileroord juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou o.a. storm, inbraak, diefstal, brand, vandalisme. Je kunt dan denken aan een defecte laptop. Onder inboedel verstaan we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als magnetron of geyser/boiler? Er zijn in de basis een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Kreileroord? Gebruik hiervoor direct de woonverzekeringstool. In de regel werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zie je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ASR Verzekeringen en ING bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Kapelle verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-kreileroord


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hollands Kroon? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en smeltschade. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Kreileroord kan iedereen gebeuren. Insluipen of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui en een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als laminaat dat moet worden vervangen. Meestal worden de kosten betaald met jouw inboedel- of opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. Veelal gaat het om schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot circa €650.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Kreileroord
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op een handig stappenplan. Verzeker direct jouw huis in Kreileroord moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Kreileroord

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Kreileroord completer maken met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop tref je handige specificaties (of check details over woonverzekering Helenaveen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze nieuwe polis betaalt uit bij gebroken glas. Vergeet niet: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een laptop + sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb jij ook een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Kreileroord

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en persoonlijk letsel. Denk dan aan vlekken op kleding & medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan jou bij van €1.300.000 oplopend tot €3.150.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,95 p/maand. Ga verder naar nowGo pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kreileroord
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenen en conflict met de buren. Daarbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf circa €33,00 tot €27,70 p/maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Kreileroord voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering