Woonverzekering Vught Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €5,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Via de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Vught. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle grote bedrijven zoals Avéro Achmea en Polis Direct die schade veroorzaakt door inbraak, brand, storm, water vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Vught april 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door o.a. water, diefstal, storm, brand, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan een vloerkleed. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als spelcomputers en overhemden? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Vught? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Aanbieders als FBTO of InShared faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Veldhoven verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-vught


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Vught? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door brand of vandalisme. Dankzij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Vught kan iedereen gebeuren. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De kostenpost door een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woninghandel je af middels de opstal, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is een kapotte wasmachine. Doorgaans worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Download de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. Vaak betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €340.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Vught
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hier vind je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw onderkomen in Vught gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Vught

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Vught complementeren met een paar belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder vind jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Starnmeer afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze additionele moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een iPad en een rollator. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vught

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een barst in het scherm of smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking beginnend bij €1.150.000 tot €3.350.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,50 p/maand. Ga verder naar Verzekeruzelf.nl.

Rechtsbijstandverzekering Vught
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij pensioenen & geschil met een verzekeraar. In dat geval is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €26,20 tot wel €27,40 per maand in april 2024). Het tarief komt tot stand door de modules, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Vught op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?