Woonverzekering Ter Aar Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Ter Aar. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle bekende partijen zoals Aegon en OHRA die schade door bijvoorbeeld bliksem, brand, storm, vandalisme dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ter Aar juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou bijv. inbraak, diefstal, water, brand, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om kapotte meubels. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als boeken en servies? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Ter Aar? Start à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea of SNS verkopen deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Spui verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-ter-aar


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Nieuwkoop? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn inclusief. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. De meeste hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als bliksem of vandalisme. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of spelen met vuur? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Ter Aar is niet leuk, maar kan gebeuren. De Roemeense methode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade door een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde zaken lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval en een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is vochtplekken op de buur. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. Meestal resulteert het in schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoog eigen risico oplopend tot €605.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Ter Aar
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hier bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw woning in Ter Aar eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Ter Aar

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Ter Aar completer maken met extra belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder bekijk je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Rossum afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen aan te raden. Deze nieuwe verzekering is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een filmcamera & jouw golfspullen. Let op oververzekering: misschien hebben jullie al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Ter Aar

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan personen. Denk dan aan een onbruikbare bank en ook geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €1.450.000 tot wel €4.400.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is er al vanaf €2,65 p/maand. Ga verder naar Allianz pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ter Aar
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over jouw functie & conflict na autoschade. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn enkele pakketten.

 • Consument (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf circa €31,50 tot €31,50 per maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Ter Aar voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering