Woonverzekering Ederveen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,10 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de vergelijkingstool stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Ederveen. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven zoals Bruns ten Brink en Verzekeruzelf.nl die schade zoals vandalisme, bliksem, brand, storm afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ederveen juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. vandalisme, water, storm, brand, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan meubels. De definitie van inboedel is alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals levensmiddelen en wasmachine? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Ederveen? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Vaak werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met rechtsbijstand, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Generali en Unigarant hanteren deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Dinxperlo verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ederveen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Ede? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten n.a.v. bliksem en plundering. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of vlam in de pan? Brand kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Schade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Ederveen kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade door inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken regel je middels de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui of een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. Meestal wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. Veelal gaat het om schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €695.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ederveen
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Onderstaand stuit je op een aantal stappen. Verzeker jouw jouw woning in Ederveen zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Ederveen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Ederveen uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna check je nuttige info (of bekijk woonverzekering Bovensmilde afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval vaak interessant. Deze nieuwe verzekering verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels, aquaria of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een iPhone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een smartphone en viool. Pas op voor oververzekeren: misschien heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Ederveen

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en letselschade. Je kunt denken aan een barst in het scherm en het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen vanaf €1.250.000 tot ruim €3.750.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,05 (per maand). Check ook HEMA.

Rechtsbijstandverzekering Ederveen
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij ontslag & conflict over wonen. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 varianten.

 • Consument (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf €35,70 tot €25,95 per maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Ederveen voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?