Woonverzekering Kronenberg Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Kronenberg. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle erkende verzekeraars zoals Bovag en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. vandalisme, water, inbraak, storm afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Kronenberg juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door storm, vandalisme, brand, inbraak, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als vitrages en schrijfmachine? We onderscheiden drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Kronenberg? Gebruik hiervoor direct de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink of ING bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Katwoude verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-kronenberg


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Horst aan de Maas? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn afgedekt. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Veel hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm en poging tot inbraak. Bij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of gaslekken? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Kronenberg kan ook jou gebeuren. De gaatjesboormethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. Schade vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine en Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is behang dat vervangen moet worden. Normaliter worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapot zonnescherm. Meestal resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €655.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Kronenberg
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Onderstaand stuit je op een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw onderkomen in Kronenberg gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Kronenberg

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Kronenberg nog persoonlijker maken met verschillende handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop bekijk je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Helvoirt afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval geen gek idee. Deze extra verzekering verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Advies: zaken als een aquarium of tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere filmapparatuur & sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: misschien hebben jullie al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Kronenberg

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een barst in het scherm of kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.500.000 tot wel €3.600.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,85 per maand. Bekijk ook Turien en Co pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kronenberg
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij salarisaanpassing of conflict met de bank. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies schommelen nogal (beginnend bij €30,15 t/m €33,90 per maand in juli 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Kronenberg vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering