Woonverzekering Hempens Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,70 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze website ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Hempens. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle grote verzekeraars waaronder ABN AMRO en Klaverblad die schade zoals inbraak, storm, vandalisme, bliksem dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Hempens juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door water, storm, vandalisme, diefstal, brand. Je moet dan denken aan bijv. gebroken servies. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als boeken en tuingereedschap? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Hempens? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink + Zelf werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Harlingen verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hempens


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Leeuwarden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en brandblussing. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Hempens kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of Lock picking, er zijn allerlei opties. Schade ten gevolge van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis handel je af middels de opstal, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als een opbollende vloer. Meestal worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. Veelal betreft het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €290.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hempens
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker direct het huis in Hempens gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Hempens

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Hempens aanvullen met extra belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder check jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Eygelshoven afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezevaak interessant. Deze additionele verzekering betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels, aquaria of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • jouw hond bijt een familielid
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en een verrekijker. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hempens

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan besmeurde meubels en ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.550.000 tot wel €5.000.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,45 (betaling per maand). Wellicht interessant: OHRA pakket.

Rechtsbijstandverzekering Hempens
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan erfrechtgeschillen en conflict bij aankoop huis. In dat geval is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies variëren significant (startend vanaf €24,75 tot wel €35,05 p/maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Hempens vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?