Woonverzekering Elspeet Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,70 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Elspeet. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en Interpolis die schade zoals vandalisme, water, inbraak, bliksem verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Elspeet mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijv. vandalisme, storm, diefstal, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals horloges en gereedschap? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Elspeet? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket vind je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd of SNS hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Duizel verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-elspeet


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Nunspeet? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn verzekerd. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schade als storm en ontploffing. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of keukenbrand? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Elspeet is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade door een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde zaken gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is onbruikbare apparatuur. Normaliter worden de kosten betaald middels de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een gescheurde muur. Meestal gaat het om schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot circa €670.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Elspeet
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Elspeet gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die matchen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Elspeet

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: men mag deze woonverzekering in Elspeet nog persoonlijker maken met meerdere praktische aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Burdaard afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze additionele verzekering staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Tip: een mooie spiegel en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur & sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb je al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Elspeet

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte laptop of ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen vergoeden bedragen variërend van €1.250.000 oplopend tot €2.600.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: Klaverblad afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Elspeet
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Denk aan conflict met bedrijven & verkeersongeluk. In dat geval is het prettig dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan conflict met een autodealer)

De premies per maand verschillen nogal (startend vanaf €28,40 tot wel €34,75 p/maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Elspeet op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering